Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mördande blickar




Och hårda ord





Försöker förstöra min lycka





Men det ska dom inte få göra


För



Du ger mig mod och styrka att orka
med allt som sker runt omkring oss



Älskar min Snutt




Fri vers av Davidoff
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-01-04 08:25



Bookmark and Share


  nettizen
Vilken härlig hyllning och ord som andas en enorm inre styrka.
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff