Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga bekymmer man e´ lycklig var dag

i underbara allen
stjärnorna blommar
i glamorösa
rosiga trän
som aldrig somnar
underbara slumranden
susande
tankevind
min
kristallbåt
kluckande vackra
tar mig
i kärleken
bort till ingenstans




Fri vers av hanziz
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-01-04 14:20



Bookmark and Share


  om en Siri
vet du vad? jag blev så glad och lycklig och uppiggd av den här dikten, att den bokmärkes... nu :)
2007-01-07

  om en Siri
Kan inte slita ögonen från den här texten. Härligt gripande. och den gör en glad , du har verkligen gåvan att förmedla känslor !
2007-01-07

  Juliaah
ååh vad fin
och romantisk!
jag blir mysig hela jag
av orden, så fint uppdelade!

jättebra!! <3
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz