Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORFIN




du är morfin

och står

när jag faller

längs alla linjer
längs mina händer
längs mina drömmar
längs din kropp

är poesi bara placebo
och eskapism
från avsaknaden
i ensamheten


drömmer jag om kärlek


och pulserar

brister
brinner
blinkar
sakta sakta saktare
bort från allt
från verkligheten

längs alla linjer
längs alla ord
längs alla drömmar
längs alla ögonblick

av närhet
i ensamhet
och i avsaknaden
av allt och allt


drömmer jag morfin




Fri vers av Johannes
Läst 586 gånger
Publicerad 2007-01-04 17:17



Bookmark and Share


  frig
vackert, åh vad jag tycker om såhär abbstrakt skrivande men en rejäl känslopmässigverklighetsförankring, när det inte är meningar alltid men llt ändå kommer fram.

det enda bra med att göra illa sig ordentligt är att morfin är jävligt skönt, samma sak gäller nog poesi.
2007-01-05

  Ms Lovecraft
Linda gillar knark i teorin, så det här funkar.
2007-01-05

  jeremy
wohoo johannes.
så enkelt och stilrent och ändå så sprängfyllt med känsla.
det här gillar jag.
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes