Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan tanken och hjärtat

Du skall inte skriva om sorg.
Du skall inte låsa in dig i din borg.
Du skall måla allt i färg!

Var Glad!

Se livet med komiska ögon.
Lär av dina erfarenheter.

Se upp till dina vänner och kära.
Ge dem allt du kan.

Stötta din släkt.
Tacka för ditt liv.

Var Glad.

Var stolt för stunden här
och sakna inte varje minut.

Lev av ditt liv och dansa när du kan.
Berätta vad du känner och sakna inte ord.

Tacka för det du får och ge tillbaks.

Var glad.

Måla allt i färg.

Var glad.




Övriga genrer av Jee Dee
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-04 20:20



Bookmark and Share


    sunnanvind
Härlig livsbejakande dikt!
2007-04-22

  Lasseman VIP
Ja jag är glad och dansar igenom livet, och ser endast frammåt bra skrivet min vän, sköt om dig =)
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee