Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomullsmoln

Jag vill flyga fram

intill bomullsmjuka moln

se änglarna spela

på guldsmyckade harpor

 

Jag vill känna solen

dess varma glada strålar

höra vindens andetag

känna regnet strila

 

Jag vill se regnbågen

i alla dess vackra färger

se skatten vid slutet

allt guld som glimmar

 

Jag vill känna lyckan

intill himmelens port

där man en gång hamnar

när vingar fälls ut på kropp och själ




Fri vers av Cajsa
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-04 21:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vill du inte komma in innanför himmelens port?
2007-12-04

  devilsangel
Vacker och hoppfull längtan du har. Fint skrivet!
2007-04-09

  Eline.P
En stark och förtröstansfull dikt. Bomullsmoln - vilsamt för både kropp och själ.
2007-04-08

  Arcadia1
Denna texten borde lämnas i terapisyfte till dom som känner rädsla inför döden. Efter det behöver ingen vara rädd.
Det är ju bara vackert.
2007-02-11

  Gunilla Karlsson
En sån härlig önskan! Så hoppas jag det är där uppe.
2007-02-04

    pastorn
jag vill jag också!
tycker om den drömmande och svävande längtan i din dikt.
2007-01-10

    ej medlem längre
Jaa, det vill jag me´!
Mycket fint formulerat
2007-01-10

  Nessie
Mycket fint formulerat! Texten formligen porlar fram som en klar bäck och innehåller massor av hoppfullhet. Gillar denna text jättemycket!
2007-01-09

  Annmargreta
Mycket vackert skrivet. Ser framför
mig de vita bomullstussarna.
2007-01-04

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vackert!
2007-01-04

    Lindizz
oj så vackert skrivet...mycket bra förmedlad ...
2007-01-04

  Kakaan
Det vill jagf också!
Tror jag...=P
Bra skrivet, härlig!
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg