Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(vi ses på botten av min Absolut Vodka)

Jag andas betongblock i natt,
baby.
Och jag är vilse
i
gråa dagar och ihåliga nätter.

Fastnat på en bokstav i ditt namn
och

tungan har snurrat fast
i dina ord,
(har aldrig förstått vad du menat)
och jag hittar inte loss.

Jag har knarkat sönder mina ådror
tryckt in alldeles för mycket du
under min hud
och önskat
alldeles för många gånger
att
rosten i lungorna
skulle bli luft.

(vi ses på botten av min Absolut Vodka)




Fri vers av Emelie Skoog
Läst 604 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-04 22:48



Bookmark and Share


  Latte
Bästa poesi jag läst här hittils! Bra början, lagom lång & snyggt slut! j´adore!
2007-01-24

    RivQah
så jäääävla brauw:D
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal