Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonspegel


Någon har sagt
att i ögonen speglas själen
är det därför ingen behåller
ögonkontakten?




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 548 gånger
Publicerad 2007-01-06 21:32



Bookmark and Share


    leave
helt mållös blir jag av sånna här saker och ser att du bara är 16 år...
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen