Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från mig till dig


Mina visdoms ord

 

Livet är inte lätt

Inser du det och accepterar det

Blir det mycket lättare att hantera

 

Kramar om er alla




Fri vers av Lillali
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-01-06 23:37



Bookmark and Share


  Gawain
Sant... verkligen sant! *gillar*
2007-01-07

  Rachel Roth
det låter enkelt men det är nog något av det visaste att sträva efter
2007-01-06

  Nanno
så sant..
Tack för den =)
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali