Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfostran och flygkonster

Att "tämja" sina barn är inte lätt

Inga genvägar finns och alla gör det på sitt sätt

Vet ej vad som är bäst, rätt eller fel

Jag gör det på mitt sätt

med kärlek, respekt och tillit.

 Det tar nog lång tid att "tämja" på det viset men det ger nog,( hoppas

jag) ett hållbart resultat......

 

Andra människor tycker att jag har två vildingar

-Ja visst har jag det, svarar jag och ler

Nyfikna på världen vill jag att de ska vara

Låt dem leka, låt dem utforska

låt dem lära sig om världen

Jag skall hjälpa, jag skall stötta

Jag skall finnas var gång jag behövs

 

Flyg, kasta er utför stupet

när ni är redo så kommer

vingarna att bära

 

Som en fågelmamma så kommer jag att cirkla omkring. Skulle någon falla så fångar jag den




Fri vers av Lillali
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-01-09 00:38



Bookmark and Share


    jäntan
Bra skrivet, dina funderingar väcker minnen.

Känner igen mig sen när mina barn var små,
alla visste vad som var rätt,
till sist kom vi på vårat eget sätt;

Vi gjorde vad VI tyckte var rätt!!!

...och med facit i hand blev det jättebra!
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali