Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som döden

 

 

Du min bitterljuva djävul

du tär på mig och jag orkar inte kämpa, längre

utan låter dig endast ta över min kropp

och sakta ta livet av mig, skala av det som fastbrända kläder

fasaden som klätt påsar över mitt ansikte har nu brunnit

 

och det gör för ont att skala av

även om det kunnat rädda mitt liv

 

så gör det lika ont, som döden




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-01-09 03:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm spekulationer om det man inget vet, dvs livet efter detta.
Finn glädjen igen! Jag känner din likgiltighet i din text. Bra!
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*