Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Compound

Kom nu
min duktige vän
så ska vi stränga av dig

Din båge
alltför spänd
i för lång tid

Pilarna
får ingen kraft
när du skjuter dem

Trät knastrar
under försök
att göra mer än det bästa




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-01-09 22:18



Bookmark and Share


  Uffe Agnetun
Hellre lyss till den sträng ... osv. Intressant liten sak ... tjusigt!
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen