Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett spår syns...

 

 

 

vem säger att det som gör mest ont

kan vara

att bryta ett ben

eller att bli skjuten

 

vem säger att det som skadar mest

kan vara att bli påkörd

 

det som inte syns

kan ingen se

o det man inte ser

kan ingen skada

eller?

 

varför är då allt söndertrasat

sönderskuret

avbrutet och känns som om man blivit ensam kvar

 

men inte en enda bloddroppe har spillts

 

kryper ihop i stilla gråt




Fri vers av ia VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-01-09 22:30



Bookmark and Share


    Gyllene Varg
Så sant.. de icke-köttsliga knivarna kan vara de som skär djupast...
Ärligt och impulsivt skrivet, man får en stark känsla av äkthet här.
2007-01-10

  Micael Axelsson
Det är det som inte syns som kan smärta mest; de själsliga skadorna. Här förs det fram, på ett berörande tydligt vis. Man ser, man känner, och man får förstå... *Sitter ett tag och funderar*

Känsligt, och mjukt berättat så att det kliver rakt inpå...
man vill och hoppas att någon vågar och lyckas se denna osynliga smärta.
2007-01-10

  Nattis83
En text till själen som så ofta glöms bort,
men oj vad den kan smärta, och oj vad bra du gjorde detta!
/Natalie
2007-01-09

  prinscess VIP
det som smärtar i ens inre rum
i själsligt djup..-.kan vara svårt för andra att se
du skriver så bra
och så starka texter
kram vännen
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP