Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kristoffer, min älskade..


Baby baby..

Kan man älska utan att vara kär?
Kan man bry sig så mycket att det gör ont att inte veta?

Älskling, mitt liv ligger i dina händer, och ibland..
.. ibland knäpper du händerna för hårt.

.. ibland viftar du med dem som om du inte brydde dig om nått.

.. men mest av allt kupar du dem så fint och ömt,
som om mitt liv vore de sista vattnet i öknen.

och det är det jag älskar dig för.




Övriga genrer av RebeckaNilsson
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-12 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson