Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Här kommer alla känslorna på en och samma gång..\"


Hopplöst

Känslan biter djut inne i mig..
Är jag oärlig, eller valde jag bara att inte berätta.. ..

..ännu?

Jag vill inte såra dig, inte göra dig besviken på något sätt.
Lättast vore om du glömde bort mig.

Du är vacker, du är fin, du vill bara väl och är så snäll..
Men det är inte dig jag håller kär.. ..

..hoppas jag.

Jag måste kunna styra mina känslor.
Hålla fast vid en älskad, det är så det ska vara.

Jag vill inte förlora, jag vill inte förstora.. ..

..men det är redan försent?




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 616 gånger
Publicerad 2005-08-31 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson