Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Du är stor och stark och snygg, hos dig så är jag trygg och du är min!?\"


Älskade ängeln

Jag ser dig i skolans korridor,
Oh, jag vill krama, jag vill hålla om.

Du ler och ser på mig som bara du gör,
Jag smälter och livet leker i timmar.

Vet du om att du betyder mycket?
Jag saknar dig alltid när du inte är här..

Va med mig!
Älska med mig!

Ohh.. Vill ha dig älskling.
Min ängel, älskade ängeln..




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 638 gånger
Publicerad 2005-08-31 21:33



Bookmark and Share


  Smultris
Den känsla du beskriver är inte svår att förstå... Minns den så väl..

Mycket fint skrivet...
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson