Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för kärleken du gav

Du gav mig kärlek, jag mådde bra.
Du sa att du ångrat dig, och inte mådde som du ska.

Aldrig hade jag varit så lycklig som då.
Vi gjorde allt tillsammans, bara vi två.

Du tog min hand och höll den hårt.
Allt du och jag ägde, kallade vi vårt.

Våra liv var underbara..
Jag undrade just hur länge detta skulle vara..


Pooff! Oj, en dröm..




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 738 gånger
Publicerad 2005-08-22 23:11



Bookmark and Share


  aftermath
härligt poof på slutet!
en vackert skildrad dröm.
2006-05-12

  swimsus@gmail.com
Satans drömmar vad de kan ställa till det!
Effektfullt med upprätt stil efter den kursiva..
2005-08-29

  Jessi
Sådana drömmar är inte roliga att vakna upp ur... Kram
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson