Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte vad jag vill.. Känner mig rätt tom, men lycklig på min tomhet?


Veliga tankar

Jag vill veta så mycket men vågar inte fråga.

Rädslan över att jag ska bli jobbig växer.
Rädslan över att bli lurad växer.
Rädslan över att du kommer lämna mig växer.
Rädslan över att du inte kommer förstå, den växer..

Och vet du vad som mer växer?

Jag måste stoppa.
Måste hindra.
Får inte tappa kontrollen..

Min kärlek till dig växer, jag vet inte om det är bra?

Jag vet inte hur du vill ha det..
Vi får gå efter dina regler..
Vi går efter din vilja, dina tankar och känslor..

För jag är rädd att mina känslor och tankar
spelar mig nått spratt.. Vad vill jag??




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 653 gånger
Publicerad 2005-08-16 22:04



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Här har du verkligen lyckats sätta ord på en känslig innerligt sinnlig ödmuk men lite osäker fin människas önske och tankar..Jag är otroligt imponerad av denna dikt tjejen! Det får bli ett bokmärke på denna!! Mästerlig!!
2005-08-18

    bestående
du satte ord på det som jag känner exakt nu.
2005-08-16

  Jessi
Jättebra dikt om "velighet". Dock ska man inte enbart leva efter den andres regler...det slutar aldrig bra.
2005-08-16

    ej medlem längre
Jag är nöjd med att det äntligen finns en dikt om tomhet, har aldrig lyckats beskriva detta känslomässiga tillståndet själv.
2005-08-16

    ej medlem längre
Fint, gillar slutversen.
2005-08-16
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson