Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förhållande är knepiga


Orättvis vilja

För att starta ett förhållande krävs två
människor, två individer med samma känslor för varandra..

Det krävs två personer som känner kärlek till varandra
och är beredda att dela hela sina liv med den andre..


Men för dessa två, som tagit ett gemensamt beslut om
ett förhållande behöver inte båda ta det gemensamma
beslutet om att det ska vara slut, över, som bortblåst..

Det räcker med att bara den ena säger;
\"Nu är det slut..\"
Hur mycket kan den efterlämnade människan
göra åt detta..?

Ett beslut som tagits gemensamt, ett löfte om
evig kärlek.. Borta?

Livet är orättvist..




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 574 gånger
Publicerad 2005-08-16 22:11



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Jag fattar hur du har tänkt o vad det är du vill sätta ett finger på med denna. Jag tycker du har plitat ner detta bra. I slutet kan man nog känna sig lurad o orättvist behandlad när detta inträffar kan jag tro. Det funderade jag en stund på efter att ha läst detta.
2005-08-18
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson