Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den fruktansvärda biverkningen av internetutvikning Internetutnyttjad till Verklighetsutnyttjad...


Utnyttjad, Fattig och Mager


Skranglig kommer längs perrongen

Berorende av droger
Berorende av pengar
Berorende av kunder

Mager
Fattig
Utnyttjad


- Är det du som är Fox?

Nickar
Känner genom en drogerdimma en stark hand runt ena armen
Låter sig ledas
Bort

Stiger in i en lägenhet
Drogerdimman har lättat lite

Känner handen leda honom mot en dörr
medan han förlorar sin enda t-shirt

är ändå full av fläckar som \"minnen\" från andra kunder

Väl inne i rummet
förlorar han sina par byxor

är ändå fulla med hål som är klippta av kunder

och sina underkläder

är ändå oigenkännliga efter allt

Så står han helt naken

Fullproppad med droger
Inne i en drogerdimma som börjar lätta

Bara följer med och lyder de få order som lyckas tränga igenom dimman

som lättar och lättar för varje sekund
Börjar kunna se
Börjar kunna höra
Börjar kunna känna

Ser ett ihopskrynklat blått, smutsigt täcke
Hör ord, flämtanden, stön
Känner en liten smärta som ökar lite för varje sekund

Börjar tänka
Börjar använda hjärnan
Börjar förstå

Blir förskräckt
Vad har han här att göra?
Vad skulle han hit för?
Varför skulle han hit?
Vem är mannen?
Var är här?
Frågor åter tusen frågor rusar i hans huvud

Vem är jag?

Försöker se mer
Försöker höra mer
Men
vill inte känna mer
Smärtan som redan är så stor

Försöker komma iväg
Bort från den här platsen
Bort från mannen
Bort från smärtan

Hem till Hem

- Försök inte att smita nu!

Känner vått, slaskigt där bak
Försöker smita ännu en gång

Men
känner en stick i ena armen
Känner dimman komma tillbaka

Ser synen täckas av dimman
Hör dimman täcka hörseln
Känner smärtan minska
och
minska

Skranglig går längs perrongen

Till ett tåg
till en annan plats
till en annan kund
till samma värld

Mager
Fattig
Utnyttjad

Igen






Fri vers av Skymningens Miia
Läst 572 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-12 18:43



Bookmark and Share


  The Third Poet
Jag kommer snart ta och kidnappa dig :P
2007-01-13

  TedEdFred
FAN VAD BRAAA!!!!!
jag blir värkligen tårögd! börjar ju nästan gråta!
"Till ett tåg
till en annan plats
till en annan kund
till samma värld"
allt jag kan är gråta lite...åååååååååååååå..
och bokmärka.
2007-01-12

  thyra
Ryser... du får fram känslan av vanmakt och apati enda till slutet. Speglar en av datoranvändandets negativa sidor. Bra!
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia