Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel på jorden

Min ängel på jorden

i människokropp

vandrar med varmt hjärta

vänliga ord

 

Finns när man behöver henne

har ett lyssnande öra

en värmande själ

tröstande ord

 

Min ängel på jorden

i människokropp

med osynliga vingar

hon är så förstående

 

Hon finns där för mig

hon lyssnar

hon förstår

 

Min ängel på jorden

i människokropp




Fri vers av Cajsa
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-01-13 17:39



Bookmark and Share


  Nessie
Fint komponerad dikt som förmedlar villkorslös kärlek.
2007-01-16

  Lena K Nilsson VIP
Så fin!
2007-01-13

  Gunilla Karlsson
Jättefint skriven!
2007-01-13

  Zabina
Alla borde få ha en ängel på jorden - det är det bästa som finns.
Då är man lyckligt lottad=)
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg