Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hyllning till pachamama... 29 oktober 2006 i Bolivia


5092 m öh



livskraft
så levande vackert

hänförd av andernas milslånga
bergskedjor

snöbeklädda toppar andas

f-r-i-h-e-t

det är magiskt

höjden

vidderna

mina lungor fylls av

tunn

tunn

luft

fyller mitt inre
med förvånad kraft

tidsrum
helt nyskapande
av underbar vy

ler av tacksamhet

inser min litenhet

bland dessa uråldriga berg

ögonblick

av underbart skådespel

en blixt lyser upp horisonten

allt detta vackra

fantastiskt äkta

osså lilla jag...




Övriga genrer av Elin Sundström
Läst 591 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-14 23:10



Bookmark and Share


  FÖRBJUDENKÄRLEK
Åh, så fint skrivet. Verkligen jättebra!
2007-09-24

  Skosnöret
Åh, du får mig att vilja resa dit NU! Jag vill jag vill jag vill!

//Cissi
2007-02-18

  Jojjon
Härlig dikt, man ser verkligen allting framför sig! Gillar början bäst, den går lite ned sig i mitten, men lyfter igen mot slutet!
Hade dock gärna bytt ut sista meningen mot ett \"och så lilla jag\" istället.
2007-02-10

  Merrlina
håller fullt med pricilla :)
2007-02-04

  a h de v
..o lilla jag med dödsångest..
2007-02-02

  thyra
En mäktig och fantastisk känsla du beskriver.
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström