Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamgrått...



ser du mig inte längre

har jag redan antagit plats som flickvän

redan fångad

ingen att sträva efter längre

ser du inte mina vackra ögon

när de ler mot dig

känner du hur rädd jag är

jag vill inte ha det så här

vardagsenkelt och ensamgrått...






Övriga genrer av Elin Sundström
Läst 565 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-07-10 20:12



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Förstår känslan väl
gilalr språket du använder ensamgrått, ett målande ord!
Tummen upp upp upp och ett hopp om att det snart blir solskensblått:)
2007-08-10

  Blumma.
Nej usch, fastna i tråkiga rutiner. Fastna i den gråa vardagen...
Så hemskt!

Bra :)
2007-08-09

  stella
Ensam tillsammans är ju inte kul alls...bra förmedlat!
2007-07-10

  backsippa
Sorg om kärlek , vacker rimmat och diktat, ensamgrått... vilket poetisk ord
2007-07-10

    ej medlem längre
ensamgrått.
vilket underbart ord!
2007-07-10

    Lindizz
oh en mycket bra text, nått som många kan känna igen sig i...bra skrivet med bra förmedlad känsla.
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström