Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våga följa sig hjärta! Låta kärleken ta plats. Ska man eller ej.


Orkar inte frukta



Igen jag leker
förfallna ord som bakom mig ligger
får mig att drömma mig bort
tål att andas liv igen

Att frukta
sagans slut
Det är åter liv
I min värld

Bara spektakel
Tro inte på fruktans frukt
Lik skimrande röda bär
som har falnat i glömska

Likmaskarans grumliga välde
är mitt säkra kort
som gör att jag faller in i mig ännu mer

Orkar inte frukta
kärleken
som har mig i sin hand
Älskar att fly?

Kom och ta min hand
Se mig åter
Lev med mig
Få mig att se









Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-01-14 13:33



Bookmark and Share


    Camillaa
Under
baar!

/ C
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP