Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sy mig med röd tråd så att man ser sin mening


Strössla mitt blod så jag ser i färg i denna svartvita värld


Klyv mig med en oströsslad blick
för tydligen betyder det inget
när man försöker att ge
vad man ej har

Skulle ses som lögnare

Krävs det att vara ärrad
för att kunna förstå
och skydda
de ärrade?

Skulle ses som övermod

Gör slut på mig
så jag får vila
i någons famn
utan att ses som vek

För jag blöder så




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 518 gånger
Publicerad 2007-01-14 20:14



Bookmark and Share


    hajjag
En känsla sätter sig i mitt bröst och även själ...å då har man väl skrivit något jäkligt bra. Att beröra med ord är en konst som du lyckas med.
2007-03-05

  Misse
Den där var väldigt fin <3
2007-02-19

  Merrlina
vacker
känner
2007-02-18

  aprilsolen
Ett rop på hjälp då man tycks ha hamnat i någonsorts hopplöshet.
Inte riktigt likt dig, men en väldigt bra dikt. Du utvecklar ditt språk, trycket och känslan i meningarna och hela ditt sätt att skriva blir bättre för varje text.
Det här rörde mig verkligen(<-----sentimental-varning på den meningen) och jag hoppas att det fortsätter att det du skriver fortsätter att bli bättre, du är grym på att skapa stämning och känsla om du bara vill!
Tusen kramar/
J

ps. Andra stycket är bäst, starkast.
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen