Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatkärlek

 

 

 

Tycker du om min syster?

Jag ska döda dig!

 

Tycker du inte om min syster?

Jag ska döda dig!

 

Tycker du min syster är snygg?

Jag ska döda dig!

 

Tycker du min syster är ful?

Jag ska döda dig!

 

Tror du att du kan köpa min syster?

Jag ska döda dig!

 

Tror du att min syster är gratis?

Jag ska döda dig!

 

-

 

Kan vi prata om något annat

än din syster?

 

Vad är de för fel på min syster?

Ska jag döda dig?

 

 




Övriga genrer av Mattias Karlsson
Läst 599 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-15 16:45



Bookmark and Share


    CissiA
Rolig o träffande!
Påminner om min bror, haha
2007-11-07

  Poison Ivy
kul och klockrent
2007-07-30

    Mattias Karlsson
I Förenade Arabemiraten går det 48,3 kvinnor på 100 män. Där har de världsrekord i att mörda kvinnor. Källa: "Det eviga kriget mot kvinnan" av Marilyn French, s.134, Månpocket förlag, 1994.
2007-01-29

  MMo
Dagens skratt. Jag höll på att kvävas. Du skulle kunna döda. Typ som Monty Pythons grej med världens bästa skämt. :P
2007-01-18

  Agnes
.... du grabben, jag vet var din brevlåda bor.

Om jag tolkar dig rätt ligger det här ett oöverstigligt motstånd för en personlig integration mellan två kulturer. Pricksäker satir, i s f.
2007-01-15

    wilja
Du tappar ju aldrig standard egentligen och den här satt ju där den skulle. :)
MEN, jag får en mycket obehaglig vibb av hedersrelaterat våld... brrr...
Fast då man läser den på annat sätt blir den förstås lite lustigare.
Och visst är det något speciellt med syskonrelationer.
2007-01-15

  Nettan
Bara kärlek...inget hat...till dig för skildrandet av denna beskyddarinstinkt! Respekt, mannen!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal