Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hästhovsblom

Vi längtar till hästhovsblom i dikesren
vi lyckliga få
till tiden för solvarm hud och bara ben
för att vara lyckliga då




Fri vers av AndersN
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-01-16 20:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag har aldrig vatt så full (av kärlek eller öl) att jag vaknat på en dikesren... men så har jag ju int slörkort heller, jag har inte känt mig dikesren heller av att bada utomhus
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN