Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind och eld

Denna eviga besatthet,
vilda längtan,
nakna sorg
Alla dessa ödesnätter,
alla tankar,
vind och eld
I samma tomma rum
blott en minut av livet
Finns allt det som
vi drömmer om
Som någonstans står skrivet;
kanske i stjärnor,
kanske i kort,
kanske i handlingar
vi måste ha gjort
Det enda som vi inte vet
är den glödens hemlighet
Finns vi?
Finns oss?
Finns allt?
I slutna ögonblick?
Är allt det som vi fick
en evig vindpyrd eld?




Fri vers av Aliah
Läst 497 gånger
Publicerad 2007-01-18 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aliah