Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns där

Änglavännen min

du finns där vid min sida

ger mig skydd och hopp




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-01-18 14:39



Bookmark and Share


  Nessie
Fint text som inger hopp och värme.
2007-01-26

  annso.fie
Åh så vacker. Känns så tryggt på något sätt..
2007-01-19

  Lena K Nilsson VIP
Fin liten text!
2007-01-18

    Lindizz
fint skrivet..
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg