Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger att jag klär i färger

 

 

Småglas strödda över sängen

och du lägger mig där

Din sadistiska sate till man

Du säger att jag klär i rött

 

och ger mig rosor på min dag

jag ler stilla framför berg av knutna nävar

och du kastar mig emot dem

Säger att jag klär i det blå

det gula och det lila

 

Du säger att jag klär i färger

men bara de Du skapat




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-01-18 21:32



Bookmark and Share


  MMo
Riktigt snyggt! Alltså, vilken tydlig och gripande och poetiskt formulerad förklaring/skildring. Precis.
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*