Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jag hatar rubriker)


no shit sherlock




mina
änglar
har tappat
sina vingar
och
irrar
blint


omkring


de faller

som jag

för frestelsen
att slippa
vara



jävla


bra
























Fri vers av Zam
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-01-20 00:24



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
alla vill vara bra, men ingen är perfekt
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam