Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aum

 

 

Att vara avslappnad är någonting man måste jobba hårt med varje dag.

 

 




Övriga genrer av Mattias Karlsson
Läst 502 gånger
Publicerad 2007-01-20 10:35



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
ja men...lysande!
2007-01-27

  månica
defenitivt!
aum shanti
2007-01-23

    wilja
säger inte titeln mycket så säger den ialla fall allt!
klurigt skrivet.
2007-01-22

  Nettan
Haha...ja passar så jäkla bra eftersom jag precis nu på morgonkvisten sysslat med lite mental avslappning. Skön syn på dagliga vedermödor;)
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal