Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vila

 

hemma igen,
pappersbag i pappersask
men hemma

man kan göra diamanter
av tre hg aska
och 30 000
men varken mina pengar
eller din aska
räcker till

men du räckte till
alltid

och det känns så rätt
så självklart
när jag tänder ljuset




Övriga genrer av carimba
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-01-20 16:02



Bookmark and Share


    jäntan
Fint och stämningsfullt.

...tänder också ett ljus för vackra lilla Laura,
en älskad kortbent söt liten tax...
2007-01-22

  Markattan
Kärleken genomlyser dessa dina finstämda rader.

"men du räckte till
alltid" är ord med mycket värme i.

Må hon vila i frid.
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

carimba