Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg, och så två


Smal gränd
mörk väg
Stora hus
inget ljus
Galler
tystnad
Skugga smyger
gnällande ljud
Dörr öppnas
strimma ljus
Gränden vidgas
mörkret viker
Husen faller
vägen stiger
Stjärnor andas
månen ser
Långsam kyss
kyla nyss
Ett andetag
en sång
Tyst igen
dörr stängs
Husen stiger
mörkret döljer
Stjärnor dör
månen ler
Smal gränd
mörk väg
Som vanligt




Fri vers av Aliah
Läst 569 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-21 22:40



Bookmark and Share


    Ionex_love
Väldigt vacker, en klar favorit.
Kram Ionex
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Aliah