Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterlandskap

Snötyngda träd

lyses upp av solens strålar

 

Mönstrade snöflingor

bildar vackert vinterlandskap




Fri vers av Cajsa
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-01-22 13:21



Bookmark and Share


  Nessie
Kort fin text som förmedlar ett strålande vinterlandskap.
2007-01-26

  Jean-Michel Orblin
härlig frisk vinterbeskrivning
2007-01-23

    Lindizz
vad fint...ser bilder och njuter ..
2007-01-22

  Cris
friskt, vitt och härligt snyggt!!!
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg