Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text som jag damma av


Hittar hem utan kompass

 

 

 

du väver in ord i mitt blod

som fångar mitt hjärta

bara för att få mig förstå

att du är nära

 

du ger min kropp liv

genom din berörning

med endast fingertoppskänsla

 

du får mig att andas

i takt med lyckans dans

som ger mig toner

att förstå

du vill mig väl

 

håll mig nära

så nära

att våran hud

pratar samma språk

genom varandras ven

 

låt oss älska på regnbågens topp

för att sen falla mjukt

i varandras minne

utan att förgöra

de känslor

vi byggt

i trygghetens land

 

låt oss vara

just där

 

för du ger mig ord

som lindar in mitt hjärta

för att få mig förstå

du är nära

 

© ia




Fri vers av ia VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-02-06 17:00



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En underbar dikt
med en mycket spännande titel!
2007-02-09

  mb74
gillar låt oss älska på regnbågens topp
en mycket fin text:)))ren kärlek..
2007-02-07

  issac.a.m
Mycket vackert...Snygg titel
Det är kärleksfullt skrivet och man förstår direkt att där finns en längtan
Du använder orden på ett läckert sätt.Tack för den här för en njutbar läsning
2007-02-06

  Micael Axelsson
Det är så innerligt, att hjärtat nästan stannar upp av den plötsliga beröringen, men tar snart upp sin jämna puls vaggad av den värme som strålar ut från denna dikt...

Det är så mjukt varmt och lent tryggt skrivet, att det inte går att inte känna värmen som omslutes i denna dikt...
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP