Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bandage


5844

Vakna, leva dö
vakna
leva

vaknalevadövaknalevadö

5844 dagar av mitt liv.
varje dag räknas i oss
frågan är
har jag levt alla dagar?

Och så många gånger jag sårats
allvarligt
och blöder sönder min själ
det är då man önska dödlighet

Jag har gått på mina lögner
om odödligheten
och sakta blivit det
men vännen
det är skillnad
mellan
odödlig
och
osårbar

Slå tärningen, lever jag idag?




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 474 gånger
Publicerad 2007-01-22 23:40



Bookmark and Share


  Katja-
Riktigt bra!
Allt du skriver känns så äkta, och det du skriver berör,
så där på riktigt.

K.
2007-04-20

  aprilsolen
Oj, jag måste hålla med. Ser inte Stefan nånstanns här. Eller, låt mig säga så här: jag ser inte den Stefan jag känner bäst här. Jag vet att du..ja. Kanske har fler sidor?
Men texten går ganska så rakt in. På något sätt vackrare än vanligt och dessutom är flytet kanon. Fortsätt!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen