Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen ...


In i cirkeln,
genom brunnen,
på andra sidan tunneln,
bortom de gyllene träden
strålar stjärnor på bron

Eldcirkel,
vattenvirvel,
fackelljus,
vindsång,
stjärnfall






Fri vers av Aliah
Läst 569 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-23 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aliah