Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*tack herr J.H*




ristningar



och jag undrar

om skakningarna någonsin
släpper taget om mina fingrar
eller om jag ska fånga vibrationerna

med tungan
mellan läpparna
med tungan

och låtsas att jag är

precis som ni




Fri vers av Smultris
Läst 762 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 11:09



Bookmark and Share


  molly crayons
hmm. jag hade tänkt återkomma till den här
när jag funderat ut vad jag skulle skriva.
men det har jag fortfarande inte.
den är bra hursomhelst. :)
2007-01-31

  [ShadowWalker]
Jag tror inte ens du KAN låtsas vara som.... vilka? Ni?
Alla människors unikhet, förmåga att ständigt förvåna, förnya, växa, känna är förunderligt och underbart.

Samtidigt så gläds jag oerhört i själva formuleringarna, alla känner vi nog vibrationerna ibland och det är de som håller oss uppe dessutom, vackert distinkt och finstämt i in ton om denna enkla komplicerade undran i livet.
2007-01-28

    Gyllene Varg
Ååå, här fick du verkligen till det! den där känslan.. ja, precis så..
du kan verkligen trolla med orden, förmedla..
Såå bra! :)
2007-01-27

  Smiley
Helt underbar, behöver inte säga mer...
2007-01-26

  Ezo
"om skakningarna någonsin
släpper taget om mina fingrar
eller om jag ska fånga vibrationerna"

Underbart
2007-01-26

    ej medlem längre
den här lämnar ett
så skönt avtryck..
som titeln, en
längs med ryggen!
2007-01-25

  Tove Meyer VIP
jag känner med dina ord. tack.
2007-01-25

  Andasin
Snyggt.
Fastnade för rubriken och fångas av textens nerv.
Bra!
2007-01-25

  baklänges
mm. gillar den här. innehållet
och så snyggt i mitten där,
läppar mellan två tungor
istället för tvärtom
finns massor med fin undertext i den
här, om man vill. spännande och
träffande.
2007-01-25

  Johannes
Jag gillade den förut och jag gillar den nu.

Framförallt "huvudstycket";

"om skakningarna någonsin
släpper taget om mina fingrar
eller om jag ska fånga vibrationerna"

... vibrerar både snyggt och känslosamt när jag läser det.

Det verkar som upprepningen föll på läppen :)
2007-01-25

  Shininkagemusha
Ooh..

Du. Låtsas inget.
2007-01-25

  Robert W
det här gillade jag. det är bra, skälvande liksom.
2007-01-25

  Ms Lovecraft
Det händer att jag undrar ungefär det samma.
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris