Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel spegel

Spegel spegel
på väggen där
säg mig
vem farligast av oss är?

Din falskhet eller
min kniv?

vi vet nog alla
du har tagit flest liv

Dina skärvor
mina tårar

när idealet
så många sårar

Tusen ord
tusen slag

Du ska gå under
någon dag

Spegel spegel
Jag hatar
att jag älskar dig




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-01-24 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen