Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskog med livet

Vissa dagar tar han mig hårt och brutalt
visar ingen nåd
Ger mig en känsla av sårbarhet, tommhet och av sorg

Andra dagar tar han mig så mjukt och liderligt
Bekräftar mig
Ger mig en känsla av glädje, tillhörighet och lycka 

Att älska livet och att leva med livet är inte lätt
När du befinner dig i botten men klarar av att se toppen
Då kan njutningen bli total

 




Fri vers av Lillali
Läst 530 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-01 10:23



Bookmark and Share


  LOUN
Enkel kärnfull tolkning av livet ur en känslofull människas perspektiv,gick rakt in =)!
2007-11-07

  sabina stark
Kanon bra skrivet.
2007-02-06

  stella
Precis, vilken bra beskrivning!
2007-02-01

  nettizen
Yes! Precis så är det!
Hur bra skrivet som helst ju! *nickar gillande*
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali