Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1942 var jag en fluga.

 

 

 

1942 var jag en fluga. Satt mest på dass och såg folk skita. Åt lite. Drack lite. La några ägg. Dog.

1943-45 - kanin. Blev så kåt av att vara fluga att jag bara måste få knulla. Fan vad jag knullade. Åt gräs. Salladskål. Fick 793 barn. Slutade som vinterhatt.

1945-57 hade jag ett litet break. En del saker att ta upp med de odödliga. Surfade runt i kosmos och hälsade på en råtta jag kände 1467. Fan vad vi hade skoj! Hoppas vi återföds i samma distrikt och som samma art någon gång. Ska snacka med ledningen om det.

1957-72 - havssköldpadda. Inte roligt. Blev bara fler och fler nät. Fler äggsamlare. Mer föroreningar. Oljud och olja överallt. Höll nästan på att bli uppäten av en haj, men slutade på en fattig mexikansk familjs tallrik. Alltid något.

1972. Var blomma ett kort tag. Vet inte varför. Måste varit nåt slags practical joke. Ska ta upp det med ledningen. Borde få några fringisar i nästa.

1972tillsvidare. Kille född i Karlstad, bott i Umeå, nyss flyttat till Göteborg. Rätt okej. Börjar få lite flyt nu, men det tog 35 år. Kanske dags för fringisarna. Glömde fråga senast vart de tog vägen.

 

 




Övriga genrer av Mattias Karlsson
Läst 512 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-01-26 23:15



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Intressant. Det måste ha varit du, den där token som underhöll oss råttor i 1467 i England? Kaninskämt! Minns du? Vi brukade gå till Tre Morrhår efter dina framträdanden, och jag var den lilla i gult..."din lilla ostbit"!
2007-01-27

  Arwen
Hysteriskt roligt tycke jag. Som nostalgi i reinkarnationens tecken...Skulle gärna läsa en lång novell om det här. Kan du inte skriva nåt sånt? Så man får skratta ännu mer!
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal