Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evig resenär

japp

nu var det klart

hon hade

pratat ut med rädslan

just det där steget

 

skorna var på

hon tog på sig modet

klev in i tåget

 

men någonstans öppnades dörren

och plötsligt stod hon där

naken

 

hela vägen hem igen

 

 

© ia




Fri vers av ia VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-01-26 23:40



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Spännande. Drömlik. Vacker dikt.
2007-01-28

    Niki
ibland är det bara en själv
som ser :)

våga ta steget ut i något okänt
kan ibland vara skrämmande
men vem vet vad som väntar?

våga,
ibland vinner man och ibland förlorar man,
men, du är alltid en vinnare inom dig, för om man vågar ta steget så är det en vinst i sig själv.

Tänkvärt
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP