Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fjortis vardag




i hennes rum är det smink, smink, smink
doften av parfym kommer som en pust att huvet trycker
det finns också en cd-spelare som spelar hög musik
dunkelidunk och punkelipunk
hon plutar de stora, rosa läpparna mot spegeln, kletar på ett tjockt lager till och rufsar med handen i sitt blonderade hår
\"va fan glor du på\"? säger hon och höjer på ögonbrynen
jag krymper och bli mindre
fast mina ögon är stora och ser tåren på hennes kind




Fri vers av hanziz
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-28 19:48



Bookmark and Share


  tessilago
BRA!...
2007-02-25

  Juliaah
klockrent. xD
2007-01-31

  om en Siri
ohlalla, du har verkligen fångat känslan av den här arten som borde vara urotningshotad ;)


Kramar <3333
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz