Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbitar

Jag tror att människorna är
som pusselbitar
Huller om buller ligger de
i livets stora låda
Att hitta två bitar som passar ihop
är inte så lätt
I alla fall inte med de där himmelsbitarna
som allihop är blå
Men det går vägen för det mesta
för oftast finns det flera bitar som passar
Det finns så att säga fler chanser att
en speciell bit
ska kunna pusslas ihop
med en annan

Men jag är nog en sådan där hörnbit




Fri vers av johanna1234
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-01-28 20:54



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
pusslet är oändlig och det finns inga hörnbitar, jag lovar, nej, jag garanterar att det är så! ingen är en hörnbit!
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

johanna1234