Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst var det så det  kändes?


När kärleken slår till

PANG! 

 

 

Utan förvarning
Som en höger i solar-plexus
så hårt att du tappar andan
stjärnor dansar framför ögonen
det susar i öronen
pirrar i kroppen

 

 

Du går som i ett vakum
hör dina egna hjärtslag
Dunk, dunk, dunk
Hör ej vad andra säger,
är i din egen värld

 

 

Fnittret sprider sig i hela kroppen
Ögonen strålar som om
en stjärna trillat ner i dem
Kinderna rodnar
läpparna sväller
Kroppen gör sig redo
 

 

Kärleken har slagit till


 




Fri vers av Lillali
Läst 472 gånger
Publicerad 2007-01-29 08:42



Bookmark and Share


    Sony
Himmel så bra och exakt beskrivet.
2007-01-30

  Gawain VIP
... Ögonen strålar som om en stjärna trillat ner i dem...

Vansinnigt snyggt formulerat! Precis så är det att se i förälskelsens glimmande ögon *ler stort*
2007-01-29

    Lindizz
Grymt bra!! Du förmedlar känsla så toppen..
2007-01-29

  nettizen
Ja, tamejtusan! Precis så är det! Suveränt pricksäkert skrivet.
2007-01-29

  Freeman
=))) Så träffande skrivet, bra gjort!!!!!
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali