Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack farmor för allt du gjort för mig, du finna bevarad i mitt hjärta för alltid, du är min bästa vän och min skyddsängel i himlen


Minns det som igår

När jag var liten

du höll mig hårt,

kramade

 

Kände din kärlek

 

Minns dina ord till mig

du ska inte vara rädd

lita på mig

 

Kände ditt mod

 

Lovar att finnas hos dig

i vått och torrt

ta hand om dig 

 

Kände din styrka

 

Vill torka dina tårar

när smärtan är stor

vill ge dig leendet

 

Kände din uppmuntran

 

Du är min ögonsten

min lilla skatt

för alltid

 

Kände mig älskad av dig




Fri vers av Cajsa
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-01-29 12:54



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Genuint fint. Vill inte kommentera sönder det här.
Här är helig mark. Jag är starkt berörd.
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg