Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord om att gå vidare när någon valt bort livet

När allt är över
när vi lämnats kvar
utan annan synvinkel
än de efterlevandes,

de överlevandes

när världen står
beredd att

döma,
fördöma

när de inskränkta
tycks ha funnit svaret

det är då vi kan skilja
agnarna
från vetet

de enfaldiga
från de visa

människor
från medmänniskor...




Övriga genrer av carimba
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-01-30 09:11



Bookmark and Share


  Markattan
Starka rader, på fler sätt än ett, från början till slut...
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

carimba