Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta mamman



Kan ofta känna
hur ärligt och uppriktigt trött jag är
på att leva ett anständigt liv

Vägrar inse
att jag befinner mig
i den aktningsvärda ålder

då jag förväntas uppträda
som en vuxen,
mogen kvinna

Men fogar mig i rollen
- mest för barnens skull
lever som en anständig mor
i ett anständigt hem

- men med hjälp av mina oanständiga minnen




Övriga genrer av carimba
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-01-30 14:41



Bookmark and Share


  Jojo
Är det mitt liv du beskriver eller?
Fantastiskt bra! Gillar blandningen av humor och allvar.
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

carimba