Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det jag vill säga är att det finns aldrig nya eror, bara hur vi gör det


Nu börjar en ny era



Varför slutade solen skina?
Vad fick dig att ge upp alla vackra färger?

Världen har aldrig varit gråare
om man ser den i dina ögon

Men vem har gett dig rätten att
inte välja livet när livet aldrig visar mer än vad man ser?

Jag ser regnbågar
Jag ser vad den kan gömma i slutet
Jag ser fåglar
Jag ser när dom flyger mot solen
Jag ser när regnet byter form
Jag ser hur världen möter oss

Jag önskar att du inte kommer tillbaka imorgon
men jag önskar dig tillbaka
Och hur vi än gör
är det hur vi gör det




Fri vers av Tow doll
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-01-30 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du