Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min nallebjörn


Mitt innersta rum





Du hittade nyckeln
till det stora hänglåset
som hänger på dörren
till mitt innersta rum

Och du lyckades ta dig in i rummet




Fri vers av Davidoff
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-01-31 16:52



Bookmark and Share


  sabina stark
Underbar. Så vacker.
2007-01-31

    sunnanvind
Vad fin!
2007-01-31

  Lena K Nilsson VIP
Fin!
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff